0
0
Notichttps://hairpin-testshop.webshopapp.com/admin/theme/preview/general/advancede text desktopNotice text mobileLees meer

Disclaimer

Hairpin-poten.nl (Kamer van Koophandel: 67365558), verleent u hierbij toegang tot www.hairpin-poten.nl ("de website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Hairpin-poten.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Hairpin-poten.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de bebsite geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met hairpin-poten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan hairpin-poten nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Nordstahl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Hairpin-poten, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICT Recht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

Voor alle overige vragen

Bel ons

ma t/m vrij 09:30 - 17:30 uur
za & zo gesloten

079 20 33 204

E-mail

U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord

E-mail ons

Social media

U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

9,8Review LogoWij scoren een 9,8 op Google reviews

Hairpin-poten.nl

Amethistweg 35
2665 NT
Bleiswijk Bekijk op Google Maps

NL 6950683B01
67365558

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »